mas.rymarovsko.cz Uskutečnilo se Kuchařská párty II.

Kuchařská párty II.

Po aktivitách zaměřených spíše na děti a žáky škol v regionu přišla na řadu druhá kuchařská párty pro nepedagogické pracovníky a zájemce na téma luštěniny a zelenina. 27.dubna 2017 se ve školní jídelně Základní školy Rýmařov uskutečnilo setkání, výměna zkušeností a představení jednotlivých luštěnin dostupných na našem trhu. Kuchař Zbyněk Diatka, zástupce ze společnosti Podravka – Lagris, a.s. komentoval nejen přípravu luštěnin, ale dotazujícím prozradil i recepty na chutné pokrmy z luštěnin.

Nechyběla ani ochutnávka šestnácti druhů pokrmů. Hosté ochutnali například pomazánky z červené čočky, pohanky, hrášku nebo cizrnovo-brokolicovou polévku či karbanátky s kuřecím masem a cirznou.

Přečtete si článek, který napsal přímo se účastnící reportér z Rýmařovského horizontu.

pdfHorizont_092017.pdf

pdfKuchařská_párty_luštěniny_a_přílohy.pdf

 

P4270152P4270158P4270162P4270164P4270166

 

 

 

 

P4270179P4270187P4270188P4270194P4270196